itspawsome.nl

Wij doneren €5 per bestelling met onze diervriendelijke webshop

Opgehaald

25
1% bereikt van het totaalbedrag € 1.500

Met ons merk doen we graag mee aan initiatieven om dierenwelzijn te ondersteunen. Door deze actie op te zetten hopen we een mooie bijdrage te kunnen doen!

IT'S PAWSOME is een webshop met vrijetijdskleding voor zowel mannen als vrouwen. We hebben hoodies, t-shirts, vesten, polo's en vesten in ons assortiment. Alle kleding is PETA Approved Vegan, wat betekent dat er geen dierlijke producten als wol of leer gebruikt worden bij de productie.

Ga snel naar www.itspawsome.nl en doe je bestelling! Uiteraard mag je ook 'gewoon' een donatie doen om het doel te bereiken, maar dan mis je wel onze prachtige kleding ;)

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.