Kom in actie voor onze dierenambulances!

Onze dierenambulances rijden zo’n 70.000 keer per jaar uit voor honden, katten, vogels en andere dieren in nood. Dat zijn bijna 200 ritten per dag! De helden van de dierenambulances zetten zich dag en nacht in om dieren in nood te helpen. Van een aangereden hond tot een zwervende poes, en van een zwaan met een gebroken poot tot een gedumpt konijn. Ze zijn allemaal afhankelijk van de dierenambulance.

Van al dat uitrijden om dieren te redden zijn 26 dierenambulances dringend aan vervanging toe!

De kosten voor één ambulance zijn € 12.000 per jaar en één rit kost € 25. De Dierenbescherming roept daarom alle kinderen in Nederland op om in actie te komen voor onze dierenambulances en geld voor zoveel mogelijk ritten in te zamelen! Kom jij in actie en word je samen met ons dierenbeschermer?

 

Kom jij in actie voor onze dierenambulances?

Maak dan snel een actie aan door onderaan op deze pagina op de Kom in actie knop te klikken en laat je sponsoren door je ouders, familie, vrienden en al je klasgenoten! Benieuwd wat je kunt doen? Check dan onze Kom in actie tips.

Ben jij in actie gekomen? Laat het ons weten via #kids4dierenbescherming of stuur een mailtje met een foto van jouw actie naar kominactie@dierenbescherming.nl en wie weet verschijnt jouw actie op de Instagram stories van @Dierenbescherming! 

Hoeveel ritten kun jíj bij elkaar verdienen?

 

 Check hier superleuke tips om in actie te komen voor onze dierenambulances. 

 

 

Teken of knutsel een ansichtkaart en stuur deze naar iemand toe die wel een berichtje kan gebruiken. Of maak een hele set en verkoop ze.

 

 

Stuur een email naar de lokale supermarkt en vraag of ze de statiegeldbonnen willen  inzamelen voor de dierenambulances van de Dierenbescherming. We hebben hiervoor een speciale poster die je kan meesturen. 

 

 

Op je verjaardag kan je iedereen vragen om online een donatie over te maken aan jouw dierenambulance actie. We hebben ook een leuke vlaggenlijn die je kan downloaden. 

 

 

Maak toffe Happy Stones. Beschilder stenen met (milieuvriendelijke) verf met het logo van de Dierenbescherming en verkoop deze. 

 

Vertel iedereen hoe belangrijk het is dat we de dierenambulances laten rijden! Dieren in nood zijn tenslotte volledig afhankelijk van onze steun.

 

Laat je sponsoren voor een aantal kilometers dat jij een week lang elke dag gaat wandelen met je hond. 

 

Via onderstaande knop kom je op de pagina waar je leuke promotie materialen kunt downloaden om zo jouw actie onder de aandacht te brengen!

Promotiemateriaal

 

Ben jij in actie gekomen? Vergeet dan niet om je actie te delen via #kids4dierenbescherming of via kominactie@dierenbescherming.nl. Wie weet verschijnt jouw actie op de Instagram stories van @Dierenbescherming!