Afscheid van Paul Bien

Paul Bien

Opgehaald

1.368
456% bereikt van mijn streefbedrag € 300

Met veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze man, (schoon)vader en opa Paul Bien. Paul wordt in besloten kring gecremeerd, en we verzoeken om geen bloemen te sturen.
Wil je toch graag iets doen om je medeleven te betonen? Dan doen wij als nabestaanden graag de suggestie om een zelfgekozen bedrag te doneren aan het belangrijke werk van de Dierenambulance. Paul gaf veel om dieren, en zou het mooi hebben gevonden als dit goede doel ondersteund zou worden met geld dat anders wellicht aan bloemen uitgegeven zou worden.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer