Samen redden we dierenlevens!

 

Houd onze dierenambulances op de weg!
Onze dierenambulances rijden ca 70.000 keer per jaar uit voor honden, katten, vogels en andere dieren in nood. Dat zijn bijna 200 ritten per dag! Om dit te kunnen doen zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers en van onze dierenambulances.  

Op dit moment moeten 26 ambulances door zeer intensief gebruik vervangen worden.
Anders kunnen we ons reddingswerk niet goed doen. Hier hebben we jouw steun hard bij nodig! Help jij mee? Zie hieronder hoe je kunt helpen.

 

 

Steun de dierenambulances
Laten wij onze krachten bundelen. Houd onze ambulances op de weg! Een dierenambulance kost  € 12.000 per jaar, een rit kost € 25,-.

Hoeveel zou jij kunnen bijdragen?

DONEER

 

 

Doe een inzamelingsactie
Wij zouden het geweldig vinden als je een actie start om geld in te zamelen voor de dierenambulances.  Of je nu hondenkoekjes bakt of een sportieve prestatie aflegt, je hulp is zeer welkom!

KOM IN ACTIE

 

 

Word vrijwilliger
De vrijwilligers op de dierenambulances zijn mensen met een groot hart voor dieren. Zij zijn dag en nacht in touw om zieke, gewonde en zwervende dieren te helpen, zowel huisdieren als in het wild levende dieren.  Geen dag is hetzelfde. Wil jij ook werken bij de dierenambulance? Check onze vacatures.

WORD VRIJWILLIGER